Risgrynsgröt

Risgrynsgröt
 

4 port
2.5 dl råris
3 dl vatten
1 bit kanel
5 dl standarbmjölk eller soyamjölk
ev salt
 
Låt riset koka i vattnet med kanelstånen på svag väme i 15 min.
 
Tillsätt mjölken och låt gröten koka ytterligar 1 timme påsvag värme.
 
Låt därefter gröten få svälla på eftervärme under lock 30- 45 min.
 
Servera gröten med bärsås och mjölk.
 
 
Detta är ett försök till ett mellanmål. Tänkte äta den ihop med ett ägg.
 
Mitt omdömme lyder: Nja inte en gång till. Den var en besvikelse.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ush då, så tråkigt...

2012-11-01 @ 18:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0